Vacature: Kundige Keukenmonteur


Ben jij fysiek sterk, in het bezit van een rijbewijs B en een diploma in interieurbouw-, houtbouw of een vergelijkbare opleiding? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Kom werken bij DERKSON KEUKENS: een vast salaris, een hoge mate van zelfstandigheid en een eigen bedrijfswagen tot je beschikking.

DERKSON KEUKENS

Perfectie tot in detail. Dat is waar we voor staan bij DERKSON KEUKENS. Wij geloven daarom ook dat montage een essentieel onderdeel is van ieder project. Onze maatwerk keukens, of het nu klassiek, landelijk of modern is, verdienen een perfecte montage. Én daarom een kundige keukenmonteur.  

Bij DERKSON KEUKENS zorgen wij voor inspiratie door te presenteren in een volledig ingericht interieur. In onze showroom in Lienden – midden in de Betuwe – kunnen onze klanten volop sfeer proeven. ​DERKSON KEUKENS​ ​bedient​ ​​een brede​ ​doelgroep. Ons specialisme is​ ​maatwerk​ ​keukens. Dit realiseren we met een klein team van échte vakmensen, ieder in zijn eigen ambacht. Als kundige keukenmonteur leg jij de laatste hand aan de droomkeuken van onze klant.

DERKSON KEUKENS is niet in één woord te vangen. Wellicht​ ​is​ ​de​ ​persoonlijke​ ​werkwijze​ ​het meest typerend. ​Maar​ ​woorden​ ​zoals​ ​eigentijds, exclusief, ​verfrissend​ ​en​ ​transparant​ ​passen even​ ​goed. DERKSON KEUKENS is dé speciaalzaak in maatwerk (droom)keukens!

Dit ga je doen

Elke dag is anders, omdat elke keuken ook anders is. De ene dag kan het gaan om het monteren van een grote eilandkeuken en een andere dag kan het gaan om een eenvoudige hoekopstelling. Voldoende uitdaging dus!

Wanneer je start als keukenmonteur bij DERKSON KEUKENS ga je eerst met een van onze monteurs mee op pad. Nadat je een tijdje hebt meegelopen, ga je zelfstandig aan de slag als monteur. Daarbij krijg je een eigen bedrijfswagen tot je beschikking.

Wij zoeken

Een keukenmonteur met minimaal MBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding interieur-, houtbouw of een vergelijkbare opleiding. Beschik je daarnaast over de volgende vaardigheden?

  • Je bent fysiek sterk en je hebt geen moeite met fysieke inspanningen;
  • Je werkt netjes en secuur;
  • Je hebt eerdere ervaring in het plaatsen van keukens (pré);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wij bieden

  • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een bedrijf met groeiambities;
  • Een goede werkgever met oog voor prestaties en capaciteiten;
  • Een prettige en collegiale sfeer in een team met enthousiaste collega’s;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Ja, ik wil deze baan!

Wil je alles weten over wat we jou te bieden hebben? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Dick van Dam via 0344-722550 of solliciteer via het onderstaande formulier.

Verstuur snel en gemakkelijk je sollicitatie met het onderstaande formulier. Voeg bij het veld ‘bestand’ je CV toe. 


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.