Werken bij

Dagelijks leveren wij aan onze klanten maatwerk keukens & interieurs van het hoogste niveau. Ons motto is: “Perfectie tot in detail”. Wij hebben, zonder uitzondering, vakmensen in dienst die hun uiterste inspanning leveren om hoogwaardig ambacht te garanderen. Wil jij deel uitmaken van ons team?

Op dit moment hebben wij onderstaande vacatures openstaan. Open sollicitaties kun je sturen naar: info@derkson.nl


Als interieurontwerper/ -adviseur bij DERKSON KEUKENS zit het vak ontwerpen en adviseren je in het bloed. Je luistert goed naar de wensen van de klant, om ze vervolgens van A tot Z te begeleiden bij de aankoop van hun droomkeuken of interieur. Is het jouw passie om dromen waar te maken? En ben je op zoek naar een uitdaging? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe baan zijn als interieurontwerper/ -adviseur!


Als verkoper bij DERKSON KEUKENS zit het vak verkopen je in het bloed. Je luistert goed naar de wensen van de klant, om ze vervolgens van A tot Z te begeleiden bij de aankoop van hun droomkeuken. Is het jouw passie om dromen waar te maken?  En ben je op zoek naar een uitdaging? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe baan zijn als ervaren keukenadviseur!


Ben jij fysiek sterk, in het bezit van een rijbewijs B en een diploma in interieurbouw-, houtbouw of een vergelijkbare opleiding? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Kom werken bij DERKSON KEUKENS: een vast salaris, een hoge mate van zelfstandigheid en een eigen bedrijfswagen tot je beschikking.