INSPIRATIE

Wij bieden een keuken die meer biedt dan alleen een plek om te koken, het dient als een verlengstuk van jouw lifestyle.

Wij focussen ons op de beste keuken- en interieuroplossingen, met behulp van hoogwaardige materialen en deskundig advies.

We begrijpen dat geen enkele keuken hetzelfde is en dat jij als familie een keuken nodig hebt waarin zowel geleefd kan worden als gekookt. Daarom werken we elke dag aan het vinden van unieke oplossingen die perfect passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. Bij ons kun je niet alleen terecht voor keukens, maar ook voor kasten, vloeren en deuren. Kortom, wij bieden het totaalplaatje voor jouw interieur(beleving).

Stijlvol koken, smaakvol genieten… Van jouw droomhuis!

Perfectie tot in detail. Dat is waar we voor staan bij Derkson.

HANDGEMAAKT / Oog voor design en esthetiek.

Elke Keuken en interieur begint met een nieuw ontwerp. Soms gebaseerd op een materiaalcombinatie, een indeling, een stijl uit onze showroom of uit een eerder project. Uw wensen en ideeën zijn altijd onze leidraad.

Onze meubelmakers zorgen ervoor dat het ontwerp exact tot in detail wordt uitgevoerd, waarna de schilders het geheel afwerken met een kleur, een tint en een textuur naar uw keuze. Ze mengen zelf kleuren en ontwikkelen ook eigen systemen van verfopbouw.

 

Het eindresultaat is uniek.

EXCLUSIEF / Persoonlijke aandacht voor kwaliteit.

Kwaliteit is de basis van al ons werk. Dat gaat van ladesystemen (alleen de sterkste uitvoering zodat u ook écht de volledige lade kunt gebruiken) tot het hout dat we gebruiken.

We zijn altijd op zoek naar bijzondere materialen en technieken en passen deze toe in projecten.

Zo garanderen we de topkwaliteit en exclusiviteit van Derkson.

Aandacht voor jou én jouw interieur. Je wensen worden gehoord én je interieur wordt op maat samengesteld.

PERSOONLIJK / Authentiek én eerlijk.

De keuken en het interieur vormen het hart van de meeste huizen. Het is de plaats waar het gezellig is, waar gewerkt wordt en waar je ontspant met een goed glas wijn. We zorgen er dan ook voor dat het bij u past, functioneel en qua sfeer.

Dit is een individueel en persoonlijk traject waarin u geholpen wordt door ons. Samen met u bepalen we hoe uw wensen in een mooi ontwerp passen.

Wij begeleiden het volledige project en kijken ook verder, want het gaat ons om totaal woongenot.

Maak een afspraak!

Contact

Derkson

Perfectie tot in Detail

Ruime parkeergelegenheid | één aanspreekpunt | Goede service | Transparante prijzen

Volg ons op Facebook!