INSPIRATIE

Elk project, of het nu een klassiek of modern interieur is, begint met een goed idee. Bij Derkson zorgen wij voor inspiratie door te presenteren in een volledig ingericht interieur. U kunt volop sfeer proeven bij Derkson. Uw speciaalzaak voor interieur op maat.

Perfectie tot in detail. Dat is waar we voor staan bij Derkson.

HANDGEMAAKT

Elke Keuken en interieur begint met een nieuw ontwerp. Soms gebaseerd op een materiaalcombinatie, een indeling, een stijl uit onze showroom of uit een eerder project. Uw wensen en ideeën zijn altijd onze leidraad.

Onze meubelmakers zorgen ervoor dat het ontwerp exact tot in detail wordt uitgevoerd, waarna de schilders het geheel afwerken met een kleur, een tint en een textuur naar uw keuze. Ze mengen zelf kleuren en ontwikkelen ook eigen systemen van verfopbouw.

Het eindresultaat is uniek.

EXCLUSIEF

Kwaliteit is de basis van al ons werk. Dat gaat van ladesystemen (alleen de sterkste uitvoering zodat u ook écht de volledige lade kunt gebruiken) tot het hout dat we gebruiken.

We zijn altijd op zoek naar bijzondere materialen en technieken en passen deze toe in projecten.

Zo garanderen we de topkwaliteit en exclusiviteit van Derkson.

PERSOONLIJK

De keuken en het interieur vormen het hart van de meeste huizen. Het is de plaats waar het gezellig is, waar gewerkt wordt en waar je ontspant met een goed glas wijn. We zorgen er dan ook voor dat het bij u past, functioneel en qua sfeer.

Dit is een individueel en persoonlijk traject waarin u geholpen wordt door ons. Samen met u bepalen we hoe uw wensen in een mooi ontwerp passen.

Wij begeleiden het volledige project en kijken ook verder, want het gaat ons om totaal woongenot.

Maak een afspraak!

Contact

Derkson

Perfectie tot in Detail

Ruime parkeergelegenheid | één aanspreekpunt | Goede service | Transparante prijzen

Volg ons op Facebook!